Skip to content
aspenpharma-aspen-ertekek2-header

Társadalmi felelősségvállalás

Az Aspen társadalmi felelősségvállalási programja hozzájárul a munkavállalók, az ügyfelek és a tágabb közösség jóllétéhez.

Az Aspen jövőképe

Az Aspen jövőképe magában foglalja a vállalatcsoport azon belső hozzáállását, hogy etikusan, tisztességesen és bölcsen folytassa tevékenységét azon törekvés mentén, hogy növelje befektetői, munkavállalói, ügyfelei és üzleti partnerei gazdasági és szociális jóllétét.

Jövőképünket számos különböző tevékenységen keresztül valósítjuk meg. Következzen néhány példa.

Aspen Mandela Nap

Mandela Nap

Az Aspen vállalatcsoport elkötelezte magát amellett, hogy támogatja a Mandela Napot, egy ma már világszerte működő kezdeményezést, amely július 18-án kezdődik, és több hónapig tart. Ez a kezdeményezés Dél-Afrika néhai elnökének, Nelson Mandelának a világ összes polgárához intézett felhívásáról szól, hogy „cselekedjünk, segítsük a változást, és tegyünk minden napot Mandela Nappá.”

Az Aspen vállalatcsoport nyolc éve vesz részt ebben a kezdeményezésben. Ez idáig a regionális vállalkozásaink 456 projektben vállaltak részt, melyek 6 kontinensen 39 országában 470 000 kezdeményezett életét érintették.

Aspen Mandela Nap

Az Aspen Európában és a FÁK-ban felkarolta a Mandela Nap elnevezésű kezdeményezést. 2014 óta a következő területeken tevékenykedtünk: bútorjavítás, szabadtéri kertek és játszóterek fejlesztése, hiányzó források biztosítása gyermekotthonok és hospice-házak számára, egy alapvető egészségügyi információkkal kapcsolatos könyvtár létrehozása és finanszírozása, a többlet élelmiszerek nonprofit szervezetek és rászorulók számára történő elosztásában történő közreműködés.

Kiváló minőségű, megfizethető gyógyszerek és termékek

Ezek a tevékenységek gyakorlatba ültették át az Aspen felelős vállalatirányítási filozófiáját, és nagyszerű példákat nyújtanak arra, hogyan lehet tenni a helyi közösségekért. Rendkívül büszkék vagyunk minden munkatársunkra, aki világszerte szívvel-lélekkel részt vett a Mandela Nap tevékenységeiben, és értékes idejét töltötte azzal, hogy jobbá tegye a kevésbé szerencsés közösségek életét.

Kiváló minőségű, megfizethető gyógyszerek és termékek

Gyógyszereink minősége kiemelkedően fontos, és célunk, hogy ezeket a kiváló minőségű termékeket tisztességes, megfizethető, versenyképes áron kínáljuk, hogy értéket képviseljenek vásárlóink számára.

Az Aspen márka pontosan erről ismert: ötvözi a kiváló minőséget a megfizethető árakkal.

Scroll To Top