Skip to content
aspenpharma-aspen-vilaga-header

Az Aspen világa

Az Aspen a dél-afrikai tőzsdén (JSE) jegyzett legnagyobb gyógyszergyártó cég, és egyúttal az ezen a tőzsdén jegyzett 20 legnagyobb vállalat egyike.

Aspen Port Elizabeth, Dél-Afrika

Az EvaluatePharma értékelése alapján a világ első öt generikus gyógyszergyártó vállalata között szerepel. Az Aspen vállalatcsoport világszerte hat kontinens mintegy 65 országában van jelen 18 telephellyel és 26 létesítménnyel, és körülbelül 10.000 munkavállalót foglalkoztat.

Az Aspen jó pozícióban van mind a fejlődő, mind a fejlett piacokon: Afrikában a legnagyobb gyógyszergyártó cég, Latin-Amerikában és Délkelet-Ázsiában pedig folyamatosan bővíti jelenlétét. Az Aspen Ausztráliában is a vezető gyógyszeripari vállalatok egyike, illetve egyéb fejlett piacokon is megalapozza a jelenlétét. A 2014-es pénzügyi év során megszerzett részesedések jelentősen növelték a vállalatcsoport kialakuló piaci jelenlétét Európában és a Független Államok Közösségében (FÁK).

Az Aspen büszke a több mint 160 éves örökségére, és elkötelezett amellett, hogy támogassa az életminőség javítását és az egészségügyi ellátás előmozdítását azáltal, hogy javítja a gyógyszerekhez való hozzáférést a minőség, a biztonságosság és a mennyiség magas színvonalon és megfelelő áron történő biztosítása révén.

Az Aspen az élet bármely szakaszában fellépő akut és krónikus betegségek széles skálájára kínál termékeket, és folyamatosan bővíti azon betegek körét, akik számára hasznosak lehetnek a termékei, amelyek jelenleg világszerte 150 országban kaphatók.

Főbb terápiás területeink világszerte:

  • trombózis
  • anesztézia
  • onkológia

Ha többet szeretne megtudni vállalatcsoportunkról és globális tevékenységeinkről, kattintson ide: http://www.aspenpharma.com/

Scroll To Top