Skip to content
aspenpharma-aspen-vilaga-header

Az Aspen Európában és a FÁK-ban

2014-ben az Aspen bővítette európai jelenlétét, így a régió egyik leggyorsabban növekvő gyógyszergyártó cége lett.

Notre-Dame-de-Bondeville

Az Aspen 2009-ben jelent meg Európában a GSK-val lebonyolított 411,5 millió dolláros tranzakció révén, amely magában foglalta többek között a németországi Bad Oldesloe-beli gyártóhely megvásárlását is.

Az Aspen Europe CIS Divízió hatalmas területet fed le, amely Írországtól és az Egyesült Királyságtól Európa nyugati részén át egészen a kelet-oroszországi Szibériában található városokig terjed. A vállalatcsoportnak négy gyártóhelye van Európában, amelyek Németországban, Franciaországban és Hollandiában találhatók. Az Aspen európai kereskedelmi tevékenységének székhelye München-Bogenhausen városában található; ebben a régióban az Aspen több mint 2700 alkalmazottat foglalkoztat.

Az Aspen elkötelezett amellett, hogy magas színvonalú gyógyszereket állítson elő versenyképes áron, amelyek valódi értéket képviselnek ügyfelei és betegei számára. Európában az egyik legkiemeltebb célterületünk a trombózisterápia, és különösen a társadalom egészségügyi igényeit kielégítő fontos trombózisellenes gyógyszerek revitalizálása. Európában jelenleg a vénás tromboembólia megelőzése és kezelése egy nagy kielégítetlen területet képvisel.

Értékes trombózisellenes gyógyszereivel és a trombóziskezelésre történő fókuszálással az Aspen Europe célja, hogy vezetővé váljon ezen a területen.

Scroll To Top